Transportverzekering


Het transport van goederen kent verscheidene risico´s dieer toe kunnen leiden dat er schade of verlies aan de goederen nontstaat.

Ondernemingen (handels- / productiebedrijven) met als activiteit het zelf vervoeren of door derden laten vervoeren van goederen kunnen deze risico´s afdekken d.m.v. een transport verzekering.Wij kunnen u een op maat gemaakt verzekeringsproduct bieden, gericht op de activiteiten van uw bedrijf en de risico’s die u als ondernemer loopt.

Logistieke Aansprakelijkheid


Als logistiek dienstverlener kunt u te maken krijgen met aanzienlijke aansprakelijkheidsrisico’s. Bij schade of verlies aan de goederen van de opdrachtgever, is het van belang te weten welke contractuele afspraken er met de opdrachtgever zijn gemaakt.

De hoogte van de aansprakelijkheid wordt hier mede door bepaald.

Wij kunnen de aansprakelijkheidsrisico’s die u als logistiek dienstverlener
(expediteur / opslaghouder / vervoerder ) loopt ondervangen met een op maat gemaakte logistieke aansprakelijkheidsverzekering.

Dankzij onze goede contacten binnen de verzekeringsmarkt kunnen wij u producten bieden die specifiek zijn toegespitst op uw bedrijf en uw activiteiten.


Landmateriaalverzekering


Wij kunnen u ook van advies voorzien op het gebied van verzekeringen voor landmateriaal.

De verzekering biedt dekking voor schade aan en door materiaal zoals bijvoorbeeld, bulldozers, graafmachines, vorkheftrucks etc.

Zowel het WAM-Risico alsmede het aansprakelijkheidsrisico dat u loopt, wanneer u met het landmateriaal werkt, wordt door deze verzekering gedekt.

Schade toegebracht aan eigen zaken, door het verzekerd object is door deze verzekering ook mee te dekken.